Nieuws

Main Industry te Groningen

Deze beurs is verplaatst naar 24 en 25 maart 2021, eis en weder dienende vanwege Corona.
Voor een kosteloze entreekaart kunt U ons t.z.t. even een mailtje zenden.
Vanzelfsprekend tonen wij onze producten en gaan graag het gesprek aan hoe wij Uw installatie kunnen optimaliseren op het gebied van afdichtingen (statisch en dynamisch), draaikoppelingen en laadarmen of de calculatie van uw flenzen, zowel rond, vierkant, rechthoekig als RTJ’s.

Pumps & Valves en Maintenance in Antwerpen

De beurs is verplaatst naar 28 en 29 april 2021, eis en weder dienende vanwege Corona.
NMF heeft standnummer B1190 op de beurs. Voor een kosteloze inkomkaart kunt U ons even een mailtje zenden.
Vanzelfsprekend tonen wij onze producten en gaan graag het gesprek aan hoe wij Uw installatie kunnen optimaliseren op het gebied van afdichtingen (statisch en dynamisch), draaikoppelingen en laadarmen of het berekenen van flensverbindingen voor ronde, vierkante, rechthoekige of RTJ flenzen..

Maintenance Next Rotterdam 21-23 april 2015

Ook dit jaar zijn we aanwezig op de Maintenance Next in Rotterdam. NMF toont de laatste ontwikkeling op het gebied van dynamische en statische afdichtingstechniek voor industriële installaties, pompen, warmtewisselaars, mangaten en dergelijke.
Tevens de nieuwe generatie slangenlaadarmen: ter ontlasting van bediener en milieu.

Pumps & Valves 2014 Antwerpen

Pumps & Valves in Antwerpen bracht dit jaar een aantal nieuwe contacten met technische vragen voor afdichtsituaties, die wij met plezier opgelost hebben. Opvallend was, dat er dit jaar vrij veel inkopers waren en minder technisch personeel.

Beurs foto’s Maintenance Next 2013 in Rotterdam

Van 16 tot en met 18 april 2013 stonden wij op de beurs Maintenance Next in Rotterdam op stand 2.110. Dit was de eerste keer waarin we ons nieuwe NMF logo en onze nieuwe huisstijl in de beursstand hebben opgenomen en het resultaat mag er zijn. Hieronder kunt u enkele foto’s vinden.

Het aantal bezoekers vonden wij wat tegenvallen, echter de kwaliteit van de bezoekers was wel hoog en we hebben daardoor toch een aantal erg interessante gesprekken gevoerd. Goed ontvangen zijn vooral onze afdichtsystemen voor TA-Luft (afsluiters, warmtewisselaars en mangat afdichtingen) en onze lipafdichtingen. Bij de draaikoppelingen was veel vraag naar niet-standaard draaikoppelingen, een thema waarin wij gespecialiseerd zijn.

NMF Maintenance Next 2013 (1)NMF Maintenance Next 2013 (2)NMF Maintenance Next 2013 (3)

Website compleet vernieuwd!

Namens alle medewerkers van NMF Techniek BV en NMF Spezialdichtungen GmbH heten wij u welkom op onze vernieuwde website, www.NMF-Group.com!

Deze week is (4 april 2013) onze nieuwe website online gegaan! Tegelijkertijd introduceren we ook ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl die daar bij hoort. We hebben voor een nieuwe look gekozen waarmee we ons als medewerkers en als NMF Techniek BV en NMF Spezialdichtungen GmbH meer mee kunnen identificeren.

Vanwege de groeiende vraag naar een completere talenondersteuning hebben we ervoor gekozen een andere domeinnaam te nemen: www.NMF-Group.com. Zo kunnen we de ondersteunde talen (op dit moment Nederlands, Engels en Duits) allemaal onder één domein plaatsen, waardoor het voor u toegankelijker wordt en waardoor u eenvoudiger van taal kunt wisselen.

Bij de nieuwe domeinnaam zijn ook nieuwe e-mail adressen gekomen, zoals u hier op de site op verschillende plaatsen zult opmerken. Alle oude e-mail adressen blijven bestaan, zodat uw berichten bij ons terecht zullen blijven komen.

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de website om alles helemaal goed te laten werken en vooral om de informatievoorziening zo compleet mogelijk te maken.